Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده خرم‌آباد در مجلس، گفت: تجربه تلخ انقلاب مشروطه بیانگر این است که اگر نظارت و پایشی بر روی نامزدهای شرکت در انتخابات وجود نداشته باشد، ممکن است همانند زمان مشروطه، انقلاب مردم به انحراف کشیده شود.

مهرداد ویس کرمی نماینده خرم‌آباد در مجلس شورای اسلامی با اشاره به فرارسیدن سالروز تاسیس نهاد شورای نگهبان، گفت:  فلسفه ایجاد شورای نگهبان مبتنی بر اهمیت پیاده‌سازی احکام دینی و همچنین اهتمام به امر شایسته سالاری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: با توجه به اینکه  خداوند متعال تمام زوایای زندگی بشر را توسط شریعت مشخص کرده، بنابراین احکام و قوانینی که در جامعه جاری و ساری می‌شود نباید خلاف شرع مقدس باشد. علاوه بر این با توجه به اهمیت  اجرای دقیق مفاد قانون اساسی در کشور و همچنین مسئله تفسیر این قانون و  تطبیق قوانین عادی تصویبی از سوی وکلای ملت، ایجاب می‌کرد که برای تحقق این اهداف نهادی همچون شورای نگهبان تاسیس شود.

 نماینده خرم‌آباد در مجلس خاطرنشان کرد: علاوه بر این یکی دیگر از وظایف اصلی شورای نگهبان بحث تایید صلاحیت‌ نامزدهای شرکت در انتخابات ریاست جمهوری و مجلس است که اتفاقاً از مهمترین دلایل دشمنی‌ها با این نهاد نیز همین مسئله است.

ویس‌کرمی گفت: تجربه تلخ انقلاب مشروطه بیانگر این است که اگر نظارت و پایشی بر روی نامزدهای شرکت در انتخابات وجود نداشته باشد، ممکن است همانند زمان مشروطه،  انقلاب مردم به انحراف کشیده شود. بنابراین قانون گذار به درستی پیش بینی کرده است که اعتبار مجلس تا زمانی است که نهاد شورای نگهبان به فعالیت خود ادامه می‌دهد و در حقیقت این شورا مکمل قوه مقننه در جمهوری اسلامی به حساب می‌آید.

وی عنوان کرد: تجربه ما نیز پس از انقلاب نشان داده که شورای نگهبان توانسته در برهه‌های حساس به وظایف خود عمل کند البته هیچ نهادی بدون عیب و نقص نیست ولی در مجموع که نگاه می‌کنیم عملکرد این شورا قابل اعتنا و قابل دفاع است.

 

منبع: فردا

کلیدواژه: شورای نگهبان ویس کرمی شورای نگهبان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۵۰۶۰۶۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟ | نحوه شناسایی حساب های غیر تجاری

به گزارش همشهری آنلاین به نقل از تسنیم، مهدی طغیانی با اشاره به انتقاد برخی نمایندگان مجلس نسبت به تغییرات ایجاد شده در طرح مالیات بر سوداگری افزود:‌ شورای نگهبان به برخی مواد طرح مالیات بر سوداگری از جمله ماده ۸ این طرح ایرادات و ابهاماتی را وارد کرده است.

وی بیان کرد: با توجه به اینکه ماده ۸ از مواد زیرساختی طرح مالیات بر سوداگری به شمار می‌رود که پایه‌های اطلاعاتی برای اجرای این طرح را فراهم می‌کند، بنابراین ماده ۸ یکی از مواد مفصل طرح است که رفع ابهام از برخی دیگر از مواد طرح نیز منوط به اصلاح همین ماده شده است.

طغیانی با رد ادعای برخی نمایندگان مجلس که معتقدند کمیسیون اقتصادی برای جلب نظر شورای نگهبان اقدام به قانون‌گذاری جدید کرده، گفت: به هیچ عنوان چنین اتفاقی نیفتاده و ما در کمیسیون صرفاً ایرادات و ابهامات شورای نگهبان به طرح را رفع کردیم. به طور مثال یکی از ابهاماتی که شورای نگهبان به طرح وارد کرده این است که بانک مرکزی و سازمان امور مالیاتی چه تعداد از تراکنش‌ها در حساب‌های غیرتجاری را مورد بررسی قرار می‌دهند.

مصوبه جدید مجلس درباره مالیات بر عایدی سرمایه | چه دارایی‌هایی شامل این نوع از مالیات می‌شوند؟

سخنگوی کمیسیون اقتصادی مجلس ادامه داد: در اصلاحیه‌ای که جهت مرتفع کردن نظر شورای نگهبان در کمیسیون صورت گرفت، تصریح شد که تنها ۵ دهم درصد از تراکنش‌های مرتبط با حساب‌های غیرتجاری افراد که بالاترین اعداد را داشته باشند مورد بررسی قرار می‌گیرند. بنابراین اینطور نیست که این قانون تمام مردم را شامل شود.

وی خاطرنشان کرد: البته یک شائبه درباره این بخش از طرح وجود داشت که این نیم دهم درصد آیا ناظر به اشخاصی است که بالاترین تراکنش‌ها را داشتند یا اینکه ناظر به کل جمعیت کشور است که ما توضیح دادیم ملاک ما در بررسی‌ها، کل جمعیت کشور است. به عبارت دقیق‌تر اگر جمعیت کشور را ۸۵ میلیون نفر در نظر بگیریم، تنها حساب غیرتجاری ۴۲ هزار و ۵۰۰ نفر از اشخاصی که بالاترین تراکنش‌ها را در این دسته از حساب‌های بانکی خود داشته باشند، مورد بررسی قرار می‌گیرد و سایر مردم از بررسی‌ها معاف هستند.

کد خبر 847417 برچسب‌ها خبر مهم مالیات سازمان امور مالیاتی کشور مجلس شورای اسلامی

دیگر خبرها

  • آغاز جلسه علنی مجلس/ بررسی ایرادات شورای نگهبان در طرح مالیات بر سوداگری
  • ضبط برنامه تبلیغاتی نامزدهای انتخابات دور دوم مجلس در آبادان
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات می‌شود؟
  • نشست نامزدهای دور دوم انتخابات با رئیس هیات نظارت بر انتخابات خوزستان
  • این حساب‌های بانکی مشمول مالیات می‌شوند/ اعلام جزییات دریافت مالیات از تراکنش‌های بانکی
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟ | نحوه شناسایی حساب های غیر تجاری
  • حساب بانکی چه افرادی مشمول مالیات بر سوداگری می‌شود؟
  • مبنای انتصابات در دستگاه‌ها شایسته سالاری است
  • ملاک انتخاب ها شایسته سالاری است/ لزوم سوق استان به سمت توسعه
  • موسی غضنفرآبادی: ابهامات شورای نگهبان در لایحه حجاب را برطرف کردیم